Zemřela Stanislava Lekešová (†63): Těžkou nemoc tajila!

Stanislava Lekešová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 9:35 | Aktualizováno: 29. prosince 2019 12:57

Včera zaskočila všechny diváky a posluchače smutná zpráva o úmrtí hlasatelky a moderátorky Stanislavy Lekešové, která podlehla těžké nemoci. O její diagnóze přitom neměla tušení ani řada jejích kolegů.

Jak vás stars24.cz informoval včera, ve věku 63 let zemřela o Vánocích po těžké nemoci rozhlasová a televizní moderátorka Stanislava Lekešová. Smutná a především šokující zpráva to byla nejen pro diváky a posluchače, ale i pro spoustu jejích kolegů. 

Až v prosinci se o její nemoci dozvěděla kolegyně z pořadu Sama doma Lucie Křížková. Ostatně ještě poslední týden v listopadu spolu obě dámy moderovaly. „Chtěla si všechno užít do poslední chvíle, já to vím čtrnáct dní. Byla strašně statečná,“ svěřila se moderátorka serveru blesk.cz.

Informace šokovala i její kamarádky - hlasatelky Marii Tomsovou nebo Hanku Heřmánkovou. „To je šok teda pro nás pro oba. Velmi nás to zaskočilo. Hlavně manželka s ní byla v kontaktu, ale vůbec nám neřekla, že by s ní bylo něco v nepořádku,“ prozradil webu manžel druhé jmenované Karel Heřmánek.

Další někdejší kolegyně z hlasatelny si sice všímala jistých změn, ale se zdravím si je nespojovala. „Asi před rokem hodně zhubla, ale myslela jsem, že to tak chtěla. Stále měla plno energie, byla fit. Pokud jí něco bylo, musela to tutlat. Naposledy jsme spolu něco moderovaly v říjnu a ani tehdy nic neřekla,“ přiznala Marie Retková.

Témata: Stanislava Lekešová