Těhotná Bagárová vyděsila fanoušky: Miminko v ohrožení?!

Monika Bagárová a Makhud Muradov čekají dítě 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 15:37

Jen pár dní poté, co Monika Bagárová oznámila, že je těhotná, vyděsilo fanoušky video, na kterém zpěvačka upadla na břicho. Stalo se něco nenarozenému miminku? Monika měla co vysvětlovat.

Monika Bagárová dostala letos pod stromeček ten nejhezčí dárek v životě. Jak vás stars24.cz informoval, sympatická zpěvačka oznámila, že čeká miminko s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. Samozřejmě jí přišly stovky gratulací, ale jedna z nich ji přivedla do pořádných potíží.

Jistá fanynka totiž zvolila originální formu gratulace, když sdílela několik fotografií, ale především video, které naprostou většinu ostatních příznivců k smrti vyděsilo. Muradov jí na něm totiž zasvěcuje do tajů bojových umění.

Uzbecký sportovec nejprve předvádí kopy. Někdejší účastnice SuperStar to sleduje a pak si to sama zkouší. Je ale patrný nedostatek tréninku. Poprvé to nastávající maminka ještě ustojí, podruhé však uklouzne a upadne. Na záběrech pak leží na zemi a drží se za břicho. Není divu, že fanoušci měli velké obavy, zdali se miminku něco nestalo.

Všechno se naštěstí smysluplně vysvětlilo, když se ukázalo, že záběry nejsou aktuální. „Video je staré už skoro rok, určitě bych nic podobného v těhotenství nenacvičovala,“ řekla serveru blesk.cz Bagárová. Fanoušci si bezpochyby oddechli.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov