Jiří Langmajer přiznal: Kvůli manželce Adéle oslovil psychiatra!

Jiří Langmajer v komedii FUK! v Divadle pod Palmovkou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 14:44

V osobním životě Jiřího Langmajera se letošní rok nesl ve znamení svatby s Adélou Gondíkovou, která ho od základu změnila. Oblíbený herec přiznal, že kvůli ní dokonce vyhledal psychiatrickou pomoc. S čím měl problém?

Zatímco dříve jste Jiřího Langmajera mohli vídat ve velkých divadlech, dnes ho uvidíte spíš na nějaké komorní scéně. Populární herec přiznal, že i toto rozhodnutí učinil s pomocí psychiatra. „Hrozně mi pomohl. Jsem za to šťastnej a doporučuju to některým svým kamarádům, aby se za to nestyděli, že chodí k psychiatrovi,“ svěřil se v DVTV.

Hvězda filmu Copak je to za vojáka už podle svých slov práci tolik neprožívá a nenosí domů. „Se mnou muselo být k nežití podle mě. Už se tak neprožívám a začínám žít normální a všední život. Po padesátce. Musel jsem si počkat,“ přiznal umělec, který se s první manželkou rozvedl. Letos se podruhé oženil s kolegyní Adélou Gondíkovou.

Právě kvůli ní to celé tak trochu dělal. „Hodně se mi ulevilo a tím se ulevilo i tomu okolí. A já jsem to udělal především kvůli okolí a kvůli tomu, koho mám tak moc rád – a to je moje nynější novomanželka, protože jsem o ni nechtěl přijít. Protože jsem věděl, že se mnou se žít nedá,“ vysvětlil v rozhovoru pro internetovou televizi.

„Tak proto jsem vyhledal pomoc. Aby se mi ulevilo, aby se ulevilo i jí a mohli jsme spolu dál žít, protože jsem o to hrozně stál,“ dodal Langmajer, který je prý díky manželce teď oblíbenější i mezi kolegy.

Témata: Jiří Langmajer Adéla Gondíková