Lucie Borhyová: Milované Vánoce zakončila následovně!

Lucie Borhyová na vánočních trzích 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 10:02

Lucie Borhyová se na Vánoce vždycky těší. Zatímco pro někoho jsou svátky stresovým obdobím, ona si při nich odpočine. Jak zakončila populární televizní moderátorka Vánoce letos?

Lucie Borhyová má Vánoce moc ráda, těšila se na sváteční atmosféru a především pak na to, že se rodina sejde pohromadě u jednoho stolu. Její děti mají oproti ní tu výhodu, že si Vánoce užijí hned dvakrát, protože maminka s jejich rodiči už dávno nežije. Pro tvář jedné z komerčních televizí to zase znamená, že má víc času na sebe.

Jenže sváteční čas se nachýlil ke konci a populární moderátorka musí zpátky do práce. Fanouškům ale dala na sociální síti jasně najevo, že si letošní Vánoce užila. Na Štěpána ještě stihla vyrazit na vánoční trhy.

„Několik dnů přejídání, sledování pohádek a procházení se krásnou vánoční Prahou už nám pomalu končí… Snad jste si to všechno také krásně užili,“ okomentovala sympatická blondýnka fotografii, na které je se svařákem v ruce.

Vypadá to tedy, že si o Vánocích odpočinula. Na rozdíl od lidí, kteří tvrdí, že jde o období stresu a shonu, které si vůbec neužijí. Pro takové kritiky Vánoc nemá ona sama pochopení.

Témata: Lucie Borhyová