Dominika Gottová: První Vánoce v Česku neproběhly podle představ?

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 8:49 | Aktualizováno: 28. prosince 2019 10:16

Těžko říct, jak si Dominika Gottová představovala první Vánoce po nedávném návratu do Česka, už je každopádně jasné, jak proběhly. S kým nejstarší dcera Karla Gotta svátky strávila?

Tento týden byl pro Dominiku Gottovou bezpochyby emotivní. V pondělí poprvé zavítala na nově zřízené místo posledního odpočinku svého otce na hřbitově na Malvazinkách a o den později slavila po letech strávených ve Finsku Vánoce konečně s maminkou Antonií Zacpalovou. Podle všeho si to náramně užila.

„Bylo to moc prima! Maminka byla šťastná, že jsme spolu,“ svěřila se serveru blesk.cz nejstarší dcera Karla Gotta (†80), která se natrvalo vrátila do Česka. Na finského manžela Tima ale úplně nezanevřela, k Vánocům mu popřála emailem.

Gottová rovněž prozradila, co našla pod vánočním stromečkem, ale také co tam sama dala. „Mamince jsem dala pod stromeček penízky a také poukaz na masáž. A já jsem od ní také dostala penízky. A od dalších sůl do koupele a kosmetiku,“ nechala se slyšet.

Svátky klidu a míru pro ni ovšem skončily středou, už ve čtvrtek, tedy na Štěpána, se musela hlásit v nové práci v baru v centru Prahy, kde musela odpracovat dvanáctihodinovou směnu.

Témata: Dominika Gottová