Jiří Krampol si stýská: Hanka musela o Vánocích zase do nemocnice!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 8:24

Ani o Vánocích neměl Jiří Krampol klid. Zdravotní problémy jeho manželky Hanky neberou konce, do nemocnice musela i o svátcích. Co se ženě populárního baviče přihodilo tentokrát?

Pro Jiřího Krampola a jeho manželku byl končící rok 2019 těžkou zkouškou. Hana Krampolová strávila několik měsíců po léčebnách a dalších zdravotnických zařízeních. V nemocnici nakonec strávila i Vánoce. Přitom už to s ní vypadalo velice dobře.

Doma vydržela měsíc a půl, před svátky ale opět skončila v péči lékařů. „Haničku odvezli před Vánoci do nemocnice. Je vlastně pořád v léčení, ještě vyléčená není, je to sice na dobré cestě, ale trvá to a ještě to bude trvat strašně dlouho,“ řekl známý bavič serveru blesk.cz.

Krampolové konkrétně praskl vřed. „Měla zúžený jícen a to bude trvat strašně dlouho, než se to vyhojí. Jinak je v pohodě, původní léčba pomohla, ale bohužel se teď objevilo tohle,“ posteskl si herec a moderátor.

Na Štědrý den měl přesto společnost. Podle svých slov byl s Luďkem Sobotou a kamarády na obědě na Petříně. Ve zbylém čase si čte scénáře. „Jsem rád, že mám hodně práce, furt někde něco dělám, díky tomu přijdu aspoň na jiný myšlenky,“ svěřil se Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová