Anička Slováčková: Pozdrav z vánoční Vídně před poslední chemoterapií!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 21:59

Ještě tento týden čeká Aničku Slováčkovou poslední chemoterapie první fáze léčby rakoviny, předtím ale dcera slavných rodičů stihla vyrazit do Vídně a obdarovat maminku Dádu Patrasovou nádherným dárkem.

Necelý týden zbývá do konce roku, který jí změnil život. Anička Slováčková se od lékařů dozvěděla, že trpí rakovinou prsu, ze které se momentálně intenzivně léčí. Přesto měla možnost si Vánoce užít podle svého přání.

Jak prozradila už s předstihem, o svátcích se s kamarády vydala do Vídně na tamní trhy a vánoční stromek. Dneska se odtamtud ozvala fanouškům na sociální síti, kde vyvěsila fotografii z rakouského hlavního města. Nezapomněla ale ani na příbuzné.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Pro 25, 2019 v 2:19 PST

Svědčí o tom instagramový profil její maminky Dády Patrasové, která se pochlubila dárkem od dcery a syna. Anička a Felix Slováček mladší jí dali zarámovanou fotografii, na které jsou spolu v objetí. „Moje úžasné děti,“ děkovala.

Slováčková však musí hned po svátcích přepnout. V pátek 27. prosince totiž musí v nemocnici podstoupit poslední silnou chemoterapii první fáze léčby. V lednu pak začíná druhá fáze.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová