Nestydatá Kadeřávková: Takhle se štědrovečerní princezna nechová!

Anna Kadeřávková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 19:51

Loni pobouřila lidi štědrovečerní pohádka, ve které hrála, letos to Anna Kadeřávková dokázala úplně sama. Představitelka princezny šokovala fanoušky nestydatou fotkou od vánočního stromku.

Zatímco letos byli televizní diváci k nové štědrovečerní pohádce Princezna a půl království a jejím tvůrcům shovívaví - i naše recenze byla příznivá - loni to bylo jinak. Kouzelník Žito s Annou Kadeřávkovou v roli princezny tehdy u lidí propadla. Podobně jako se některým z nich nelíbila její letošní vánoční fotka.

Snímek sdílel na sociální síti její přítel, rapper Strapo, se kterým to dala dohromady před pár měsíci. Mladá herečka na něm u stromečku nestydatě vyšpulila zadeček. „XMAS SPIŘIŤ,“ komentoval vše autor fotografie.

Momentka s vánoční tématikou si u některých fanoušků vysloužila podobnou kritiku jako loňská pohádka. „A první místo za nejlacinější fotku vyhrávááá,“ zní například jeden z komentářů. 

Kadeřávková je ovšem na kritiku zvyklá. Letos se s příznivci hádala nejen kvůli laciným fotkám, ale i kvůli špatnému označení reklamy. 

Témata: Anna Kadeřávková