Agáta ho zvala na Vánoce: Jakub Prachař byl proti!

Jakub Prachař trávil Vánoce s rodinou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 16:33

Navzdory rozchodu spolu Jakub a Agáta Prachařovi mohli o Vánocích strávit nějaký čas, ale herec a moderátor se podle všeho rozhodl jinak. S kým se rozhodl trávit svátky klidu a míru?

Agáta Prachařová měla jasnou představu o tom, jak budou vypadat letošní Vánoce. Ačkoliv se s otcem své dcery během roku rozešla, v předvečer Štědrého dne si přála usednout u jednoho stolu právě s Jakubem Prachařem i Mirkem Dopitou, otcem syna Kryšpína. Jak to dopadlo?

„Po vzájemné domluvě jsme to zrušili,“ přiznala serveru blesk.cz. „Konečně byl Štědrý večer u nás doma, kde se sešla celá moje rodina. Bylo to pohodové, klidné a poprvé jsem celé menu vařila já,“ vysvětlila dcera herečky Veroniky Žilkové.

Kdo se ale domnívá, že Prachař dal před dcerou přednost současné přítelkyni Denise Dvořákové, ten se mýlí. Herec a moderátor trávil večer, během kterého se objevil v televizi ve štědrovečerní pohádce Princezna a půl království, s rodinou.

„Člověk na to čeká celej rok a už je to zase za námi. My chtěli letos stihnout Půlnoční a zase nám to nevyšlo, protože jsme rozbalovali až do rána. Ne proto, že bysme měli šíleně dárků, ale protože jsme prostě zpomalený a užíváme si to. A já to miluju! O počtu snězených jednohubek a chlebíčků u stromečku se radši vyjadřovat nebudu,“ komentovala společný snímek jeho sestra Mariana. 

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová