Štědrovečerní princezna Eva Josefíková: Manžela si vybrat nemohla!

Josefíková, Eva (herečka) v seriálu Modrý kód 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 10:59

Eva Josefíková se o letošních Vánocích dočkala velké herecké příležitosti, režisér Karel Janák z ní udělal princeznu ve štědrovečerní pohádce Princezna a půl království. Jak sympatická herečka svou roli pojala?

K letošní štědrovečerní pohádce Princezna a půl království už jsme vám přinesli recenzi i prohlídku po místech, kde se natáčelo. Na většinu z nich zavítala i představitelka princezny Kateřiny Eva Josefíková. Jak vlastně roli dámy, které se nelíbí ženich, vnímala?

Sympatická herečka pojmenovala dva důvody, proč byla její postava taková. „Zaprvé si svého manžela nemůže vybrat podle svých citů a vkusu. Nelíbí se jí ani to, že je vlastně platidlem, protože její ruka je odměnou za smrt draka,“ vysvětlila webu novinky.cz.

Nakonec ale, jak to tak v pohádce bývá, všechno dobře dopadlo. „Protože jsme v pohádce, nakonec se ukáže, že její milý, kterému by dala přednost, je hotová katastrofa, zatímco zachránce se ukáže jako ten pravý,“ dodala.

Sama je prý na přijetí nových pohádek vždy zvědavá a zajímá ji i názor kolegů. Mezi ně se nově zařadil i Marek Eben, který se v nové štědrovečerní pohádce po letech vrátil před kameru. 

Témata: Eva Josefíková film Princezna a půl království