Kateřina Brožová nemá ráda Vánoce? Pravda o jejím vztahu ke svátkům!

Kateřina Brožová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 20:40

Kateřina Brožová má k Vánocům poměrně zajímavý vztah, který popsala už před několika lety. Někteří lidé zkrátka svátky klidu a míru nevyhlížejí tak nadšeně jako většina ostatních.

Ve společnosti mylně panuje přesvědčení, že Vánoce má každý rád. I mezi českými celebritami se najdou lidé, kteří svátky na konci kalendářního roku nemají úplně v lásce. Patří k nim např. Kateřina Brožová.

V sedm let starém rozhovoru přiznala, že o Vánocích upadá do menších depresí. „V tomto období na mě padá zvláštní nostalgie a trochu i smutek. Uvědomuji si, že další rok je pryč, ohlížím se zpátky, vzpomínám na to, co jsem za celý rok zažila,“ řekla dle serveru ahaonline.cz.

Na vině je podle ní fakt, že jde stále víc o svátky konzumu. Vánoce vlastně ztrácejí své původní kouzlo. „V posledních letech se z těchto krásných svátků stává spotřební záležitost, které do určité míry podléhám i já, když se snažím splnit všechny přání svým nejbližším,“ přiznala.

O letošních Vánocích si sympatická herečka a zpěvačka zlepšila náladu na vánočním koncertním turné, které dokumentovala i na svém instagramu.

Témata: Kateřina Brožová