Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec: Na Štědrý den ukázali Leontýnku!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 19:59 | Aktualizováno: 25. prosince 2019 22:01

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se pár dní před Vánocemi dočkali prvního společného potomka. Na Štědrý den se pak rozhodli novorozenou dceru Leontýnku poprvé ukázat lidem.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová si pod stromeček nadělili ten nejhezčí dárek. Jak vás stars24.cz informoval, nejslavnějšímu českému sportovnímu páru současnosti se pár dní před Štědrým dnem narodila dcera Leontýnka.

Hokejista a tenistka se dnes rozhodli fanouškům darovat první společnou fotografii se svým potomkem. „Děkujeme za všechna vaše krásná přání od vás všech a porodnici Obilní trh za úžasnou péči...panu doktorovi Janků a Unzeitigovi, paní doktorce Kameníkové a porodním asistentkám Evě Štancelové, Pavle Nagy a všem ostatním!“ píše Šafářová na instagramu.

Poděkování pak uzavřela vánočním přáním pro všechny příznivce. „Díky nim máme ten nejkrásnější dáreček pod stromečkem! Přejeme Vám krásné Vánoce plné pohody, hlavně hodně zdraví a lásky!“ dodala. 

Šafářová se na první Vánoce s malou dcerkou moc těšila a přípravy rozhodně nepodcenila. S pomocnicí pekla cukroví a na sociální síti se dokonce pochlubila výsledkem. 

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec