Lucie Vondráčková: Ukázala, jak slaví Vánoce se syny!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 17:50 | Aktualizováno: 25. prosince 2019 23:24

Lucie Vondráčková ukázala před pár dny nadhled, když otci svých synů pogratulovala k narození dcery, kterou čekal s jinou partnerkou. Vánoce si tím rozhodně pokazit nenechala, což se fanouškům rozhodla ukázat.

Lucie Vondráčková fanoušky zásobovala snímky z příprav letošních Vánoc. Už dříve uveřejnila na instagramu fotografii opravdu netradičně vyzdobeného stromku, o který se bezpochyby postarali i chlapci. Dnes nechala lidi nahlédnout do příprav štědrovečerní tabule.

Na sociální síti ukázala doopravdy pečlivě prostřený stůl. „Skoro hotovo... Klidné Vánoce,“ vzkázala oblíbená zpěvačka, která si dala záležet i na volbě vánočních dárků pro své fanoušky. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Pro 24, 2019 v 5:28 PST

Už koncem listopadu totiž příznivcům prozradila, co od ní mohou čekat pod stromečkem. Tehdy zveřejnila snímek vánočního balíčku, jehož součástí je cédéčko, plakát s osobním věnováním, kalendář a zpěvník.

Co od ní dostanou synové Matyáš a Adam, můžeme jen hádat. Každopádně od tatínka Tomáše Plekance dostali pár dní před Štědrým dnem dárek v podobě nevlastní sestřičky Leontýnky.

Témata: Lucie Vondráčková