Být Jágr je za trest? Z rodiny hokejisty zazněla ostrá slova!

Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 15:46

Pokud si myslíte, že slavné příjmení Jágr všude otevírá dveře, mýlíte se. Z rodiny legendárního hokejisty zazněla ostrá slova, která mluví o opaku. Sportovcův synovec zažil kvůli svému původu příkoří.

Jaromír Jágr už s předstihem naznačil, že první Vánoce od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou nejspíš stráví s příbuznými. Od jednoho z nich přitom zazněla ostrá slova o tom, jaké je to nosit slavné příjmení. 

Jeho synovec Jiří Kalla, kterého legendární hokejista zaměstnává v marketingovém oddělení kladenského hokejového klubu, by zvučné příjmení rád nosil. „Kdysi jsem chtěl být Jágr, ale poslední dobou je tolik práce, že to nestíhám řešit,“ přiznal v rozhovoru pro expres.cz.

„Je ale pravda, že věci by byly přísnější, kdybych měl jeho příjmení. Ať se ale budu jmenovat Jágr, nebo Kalla, všichni vědí, kdo jsem a od koho jsem. Jak jsem nebyl nejlepší na ledě, tak jsem byl protekční s*áč,“ zavzpomínal muž, který má k hokejové legendě blízko.

Kalla dokonce tvrdí, že se mu za jeho původ lidé mstili. „Když ho nemají rádi, dostáváme se i se sestrou do situace, kdy nám podráží nohy, není to příjemné. Když jsem studoval na vysoké škole, byli tam profesoři, kteří to nenesli dobře. Ani s dobrými výsledky jsem neprošel, i kdybych chtěl,“ svěřil se.

Témata: Jaromír Jágr