Ewa Farna: První Vánoce s malým synem!

Ewa Farna se svým synem! 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 15:05

Ewa Farna se na letošní Vánoce bezpochyby těší víc než kterékoliv předchozí. Poprvé je totiž zažije jako maminka malého Artura. Oblíbená zpěvačka zveřejnila vánoční fotografii celé spokojené rodinky.

Ewa Farna malého synka Artura lidem moc neukazovala, až v prosinci se poprvé od porodu „odvázala“. Nejprve s ním ukázala fotku ze zákulisí koncertu s filharmoniky a na Štědrý den potěšila fanoušky dalším snímkem. Kromě chlapce na něm nechybí ani její manžel.

Sympatická maminka navíc připojila vánoční vzkaz pro příznivce. „Tenhle rok byl (nejen hudebně) tak akční a intenzivní! A jsem nejšťastnější, že můžu být máma, žena i zpěvačka,“ zaradovala se.

„Přeju Vám Vánoce strávené s těmi nejbližšími a v klidu! A že dárek nestihnul dorazit, zapomněli jste koupit brambory nebo něco není úplně podle představ - neřešte to, o tom přece Vánoce nejsou. Tak, já odkládám telefon, připojuju se zase až na pracovního Silvestra. Šťastné, veselé a klidné!“ vzkázala zpěvačka.

Pro Farnou byl letošní rok opravdu výjimečný, protože se stala maminkou. Na mateřské ale dlouho nevydržela a brzy se vrátila na pódia. 

Témata: Ewa Farna