Dominika Gottová: Dojemná první návštěva tátova hrobu!

Karel Gott s dcerami 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 13:01

Už i Dominika Gottová přišla zapálit svíčku na hrob tatínka Karla Gotta. Nejstarší dcera legendárního zpěváka tam přišla udělat ještě něco důležitějšího. Chtěla se před otcem vyzpovídat.

Dominika Gottová avizovala, že jakmile bude hotovo, na hrob tatínka Karla Gotta (†80) se určitě vydá. Jelikož nebyla v kontaktu s vdovou Ivanou Gottovou, nevěděla, kdy bude hrob dokončen a jak bude vypadat. O víkendu byl ale odhalen, a tak se k němu zpěvákova nejstarší dcera konečně vypravila.

Místo posledního odpočinku je podle ní důstojné. „Hrob mého tatínka je velmi vkusně udělaný, přišla jsem mu položit květinu a zapálit svíčku. Také jsem mu přišla říct, že plním jeho přání, abych se vrátila domů a dala se do pořádku. To se také děje, jsem zpátky doma a jsem v pořádku,“ řekla webu blesk.cz. 

Dominika se u hrobu zdržela čtvrthodinu, doprovodila ji kamarádka Šárka Rezková, u které přebývá. „Je to pro mě velmi emotivní a slibuji, že za tátou budu chodit co nejčastěji a říkat mu, jak se zlepšuji,“ dodala.

Mistrova nejstarší dcera navíc hodlá udělat další věc, která by jejího otce potěšila. Plánuje totiž navštívit Ivanu a dvě nejmladší sestry na Bertramce.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott