Anička Slováčková: Sváteční idylu naruší chemoterapie!

Anna Slováčková a Milan Peroutka 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 9:01

Rok, který změnil Aničce Slováčkové život, se blíží ke konci. Dcera slavných rodičů bojuje s rakovinou a léčba zákeřné choroby naruší i sváteční idylu. Herečka a zpěvačka totiž musí na chemoterapie.

Anna Slováčková je milovnicí svátků, letošní Vánoce však budou výrazně odlišné. Lékaři jí totiž před několika týdny diagnostikovali rakovinu prsu. Anička začala s léčbou i osvětou. „Nechci působit negativně, když jsem se s tím rozhodla jít ven. I když ne pokaždé se cítím skvěle. Ale dá se to zvládnout, není to nic neúnosného,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

Nejlépe jí nebude hned po svátcích, 27. prosince totiž musí v nemocnici podstoupit poslední silnou chemoterapii první fáze léčby. „Od ledna začíná druhá fáze, ta bude 12 týdnů, každý týden jedna. Pak operace a pak se uvidí,“ prozradila sympatická herečka a zpěvačka.

Dcera slavných rodičů s nimi letos Vánoce nestráví, plán má totiž jiný. „Jedu s kamarády do Vídně zažít atmosféru Vánoc. Jedu se tam podívat na trhy, na stromeček a tak,“ nechala se slyšet.

Slováčková se už před dárky obdarovala pěkným dárečkem - se skupinou Aura vydala videoklip k písni Nepopsaná. Song hned během prvního dne od vydání vidělo přes 15 tisíc lidí. 

Témata: Anna Slováčková