Karel Gott (†80): Takhle vypadaly jeho POSLEDNÍ VÁNOCE!

Karel Gott 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 8:30 | Aktualizováno: 26. prosince 2019 22:13

Karel Gott se ještě dožil 80. narozenin, které oslavil v červenci, letošních Vánoc už nikoliv. Jak vlastně vypadaly jeho poslední Vánoce dvanáct měsíců nazpět? Prozradila to rodinná mluvčí.

Česko čekají první Vánoce od říjnového úmrtí Karla Gotta (†80), ačkoliv jeho vánoční alba budou na Štědrý den s velkou pravděpodobností znít v řadě domácností. Lidé mu už navíc mohou vyrazit na hrob na Malvazinkách zapálit svíčku. 

Poslední Vánoce rodiny Gottových popsala v rozhovoru po Mistrově smrti jeho mluvčí. „Pamatuji si třeba, jak jsme během loňských Vánoc byli u Ivanky a Karla na chalupě a hráli i s dětmi společenské deskové hry,“ prozradila v rozhovoru pro novinky.cz.

„Karel byl tak šťastný a spokojený! A u toho nám vyprávěl historky, židovské vtipy a všichni jsme se radovali. Nejšťastnější byl se svou rodinou v soukromí a také na pódiu mezi svými příznivci. To byly jeho priority, které dělal naplno,“ dodala Aneta Stolzová. 

Vdova Ivana Gottová a obě nejmladší dcery mají dle dostupných informací v plánu strávit letošní Vánoce v legendární vile na Bertramce. Během večera bezpochyby zavzpomínají i na zesnulého Slavíka. 

Témata: Karel Gott