Kopřivová zachránila Vánoce! Jágr má oči pro pláč?

Veronika Kopřivová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 21:52 | Aktualizováno: 24. prosince 2019 0:28

Veronika Kopřivová měla pár dní nazpět plnou hlavu starostí s tím, jak zvládne připravit letošní Vánoce, které už oslaví bez Jaromíra Jágra, se kterým se rozešla. Hokejistovi možná zbudou jen oči pro pláč, jeho vánoční plány jsou nejasné.

Veronika Kopřivová prožije po letech Vánoce bez legendárního hokejisty Jaromíra Jágra, kterého po jejím boku vystřídal kolega Miroslav Dubovický. Ještě minulý týden to vypadalo, že letošní oslavy svátků klidu a míru dopadnou katastrofou. Modelka tehdy přiznala, že je s přípravami pěkně pozadu.

„Perete, uklízíte, pečete, nakupujete dárky? Já mám zatím jen vypráno, a to vážně,“ konstatovala modelka na sociální síti. O uplynulém víkendu ale mohla s úsměvem na tváři napsat fanouškům, že všechno dobře dopadlo.

„Vánoce, Vánoce přicházejí zpívejme přátelééé. Stíháte? Já mám napečeno, uklizeno a dárky pořízené, ještě zabalit. Stihla jsem vše za dva dny a přitom do Vánoc je ještě času,“ zaradovala se sympatická blondýnka na instagramu.

Kdo si naopak neví po rozchodu s Vánocemi rady, to je Jaromír Jágr. Sice je v posledních dnech spojován s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, na společně strávené svátky to ale nevypadá. Olympijský vítěz je nejspíš stráví s některým z rodinných příslušníků.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr