Dominika Gottová: Velký obrat ve věci rozvodu s Timem!

Dominika Gottová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 11:16 | Aktualizováno: 25. prosince 2019 23:25

Dominika Gottová po návratu do Česka jasně deklarovala, že se chce se svým finským manželem Timem nechat rozvést. Teď ale dcera legendárního zpěváka tvrdí, že rozvodové papíry podepsané nejsou. Rozmyslela si to snad?

Dominika Gottová před pár týdny rázně vyřešila manželskou krizi, svého muže Tima opustila a vrátila se z Finska natrvalo do Česka. Metalový muzikant jí ale dlouho odmítal dát pokoj, dokonce hrozil tím, že už v lednu dorazí za nejstarší dcerou Karla Gotta (†80) do Prahy. Teď to ale vypadá, že s otravováním manželky končí.

Tolkki totiž podle svých slov stvrdil svým podpisem rozvod, který chce Dominika. „Je to její přání. Řekla mi, že nejsem v Praze vítán. Rozvodové papíry už jsem podepsal a jsme tedy definitivně rozvedení,“ řekl Timo serveru expres.cz a dodal ještě: „Miluji ji, ale nemůžu ji nutit, aby se mnou byla.“

Jenže Gottová tvrdí, že k velkému obratu ve věci rozvodu opravdu nedošlo. „Je to naprostý nesmysl! Rozvodové papíry řeším já, takže je Timo mohl těžko podepsat. Až budou hotové, tak mu je sama pošlu,“ řekla dle webu blesk.cz Nedělnímu Aha!.

Jak vás stars24.cz informoval, před finským hudebníkem svou nejstarší dceru varoval i sám Mistr. Zprvu s ním sice měl několik let dobrý vztah, když ale později viděl, co se z něj stalo, nabádal Dominiku, aby od něj dala ruce pryč. Chvíle, kdy se tak stalo, už se bohužel nedožil.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki