Monika Absolonová: Velké obavy kvůli Gottovi!

Monika Absolonová 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 9:23

Spousta lidí je v těchto dnech ve stresu z blížících se Vánoc, Monika Absolonová měla před svátky obavy kvůli Karlu Gottovi. S legendárním zpěvákem, který nás opustil počátkem října, se přátelila, a tak ho na svém vánočním turné nechtěla zklamat.

Monika Absolonová měla v posledních dnech plné ruce starostí s pečením vánoček, které měl v oblibě i její vážený kolega Karel Gott (†80). Minulý týden také zakončila své vánoční turné, které doprovázely velké obavy právě v souvislosti s Mistrem.

Oblíbená zpěvačka má totiž v repertoáru píseň s názvem Vánoce s Karlem G., jde o předělávku skladby z dnes už klasické vánoční komedie Láska nebeská. Dvojnásobná maminka už koncem listopadu přiznala, že to nemusí dobře dopadnout.

„To je právě to, čeho se dost obávám. Od té doby, co Karel Gott zemřel, ji nejsem schopná zazpívat. Kdykoliv to zkusím, spustí se mi slzy a je konec. Sama jsem zvědavá, jak tohle na koncertech dopadne,“ přiznala webu idnes.cz.

Odchod Mistra ji zkrátka velice zasáhl, vánočku už mu u letošních Vánocích nepředala. Něco sladkého na zub mu upekla alespoň v létě k osmdesátinám. „Přivezla jsem mu buchty s tvarohem a rozinkama v rumu, páč je má rád a já mám ráda jeho, tak mu je vždy peču s radostí,“ vysvětlovala tehdy.

Témata: Monika Absolonová Karel Gott