Ivana Gottová: DETAILY přísně TAJNÉ NÁVŠTĚVY hrobu Karla Gotta (†80)!

Hrob Karla Gotta 10

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 8:24 | Aktualizováno: 25. prosince 2019 12:20

O víkendu byl odhalen hrob Karla Gotta na hřbitově na pražských Malvazinkách a mezi prvními návštěvníky logicky nemohla chybět vdova Ivana Gottová. Do médií nyní unikly detaily přísně tajné návštěvy.

Jak vás stars24.cz informoval, Ivana Gottová o uplynulém víkendu oznámila dokončení místa posledního odpočinku zesnulého manžela Karla Gotta (†80) a vyzvala fanoušky k návštěvě a vyjádření úcty legendárnímu zpěvákovi. Sama hrob logicky navštívila.

Podle informací serveru blesk.cz dorazila na hřbitov na Malvazinkách ještě dříve, než sem začaly proudit davy lidí. Tichou vzpomínku mu společně s Mistrovou druhorozenou dcerou Lucií věnovaly mezi prvními.

Obě dámy prý dorazily ještě za tmy s velkými svícemi a mohutnou lucernou. Nepřekvapí, že vdova přišla oděná v černém. Gottovy nejprve zapálily svíce, pak Slavíkovi věnovaly modlitbu a hořící svíce zavřely do lucerny. Následně se v tichosti ze hřbitova vytratily.

Poté už je vystřídali obyčejní lidé. Jak jsme vás informovali, zájem o návštěvu hrobu byl po oba víkendové dny enormní. Někteří lidé si pouze prohlédli místo posledního odpočinku známého zpěváka a uctili jeho památku, jiní na náhrobku zanechali hořící svíčky.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott