Jaromír Jágr se objevil na billboardech. A umělec mu to pořádně spočítal!

Jaromír Jágr 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. prosince 2019 10:26

Hokejista Jaromír Jágr je opět terčem kritiky. Není to tak dávno, kdy mu lidé nemohli přijít na jméno za to, že na Hradě z rukou prezidenta Miloše Zemana převzal Medaili Za zásluhy. Nyní je předmětem sporu Čína.

Jaromír Jágr čelil před několika týdny kritice, že ačkoliv proslul číslem 68 na dresu, které si vybral jako symbol okupace, dnes sám „kolaboruje“. Bývalý redaktor České televize Jan Hrubeš jej dokonce označil za „mizerného člověka“.

Hokejisty se tehdy zastal například sociální demokrat Jiří Zimola nebo liberecká SPD. Podle nich si Jágr za své úspěchy bezesporu zaslouží. Na jeho stranu se postavil například i moderátor a majitel televize Barrandov Jaromír Soukup. 

Nyní je kvůli Jágrovi opět živo. Za vším stojí reklamní billboardy na mobilní telefony Huawei, na nichž je vedle jeho postavy i nápis "Ty největší příběhy si píšeme sami."

To se ale nezdá zpěváku Davidu Kollerovi, který tvrdí, že jeden příběh je až hodně podezřelý. Uvedl to na své sociální síti.

"Tak tenhle příběh z 68 začíná bejt divnej. Nejdřív kuřata, teď čínská fízlárna. Dle mého prachy nejsou všechno. Říká se ledacos. Třeba je lepší jít k doktorovi, než se lísat k fízlům. Ale možná zažijeme i velký finále a bude srdcervoucí," napsal zpěvák.

Odpovědi od hokejisty se zatím nedočkal, pobouřil ale mnoho lidí, kteří mu v komentářích například vyčítají, že větším problémem je Babiš, a že spolupráce Jágra s Huawei trvá už roky.

Témata: Jaromír Jágr