Dominika Gottová: Z varování KARLA GOTTA běhá mráz po zádech!

Dominika Gottová 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. prosince 2019 14:41 | Aktualizováno: 23. prosince 2019 20:04

Dominiku Gottovou dělí od manžela Tima stovky kilometrů, ani přesto si ale neodpočine. Její trápení nekončí, a nevypadá to, že by se to mělo v dohledné době změnit. Jak se ale nyní ukázalo, možná k tomu vůbec nemuselo dojít. Věděl snad Karel Gott, jak vše skončí?

Dominika Gottová odjela z Finska i proto, že život s psychicky nemocným a prý také nevěrným manželem už se nedal vydržet. Jenže pokud si myslela, že se tím hudebníka nadobro zbavila, tak se šeredně mýlila. Timo Tolkki totiž začal vyhrožovat tím, že za ní dorazí do Česka.

Dominika ale už o Tima ve svém životě nestojí. Sama měla jasno o tom, že celou záležitost vyřeší jedině rozvod. Její muž jí svým chováním ale neustále přidělává starosti. Nově musela dementovat některá jeho šokující tvrzení o tom, jak se jim spolu vedlo.

Jak se ale nyní zdá, vůbec k tomu nemuselo dojít. Dominika totiž byla varována, a to přímo svým otcem!

"Táta měl s Timem dlouhá léta dobrý vztah, ale viděl, co se z něj stalo za člověka. Nabádal mě – dej od něj ruce pryč, nebo tě zničí a stáhne tě s tebou," řekla podle Aha! Dominika.

Následně přiznala, že se v ní city pořádně mlátí. "Svým způsobem ho ještě miluju, ale jsem zklamaná, že se z něj stala taková troska," dodala.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott