Jaromír Jágr: Jasná reakce na „štěkání“ Davida Kollera!

Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 16:19

Hudebník David Koller se tento týden pustil do Jaromíra Jágra kvůli jeho spolupráci s jednou nejmenovanou čínskou firmou. Legendární hokejista se po několika dnech rozhodl reagovat. Co zpěvákovi Lucie vzkázal?

Jak vás stars24.cz informoval, Jaromír Jágr si reklamní spoluprací přijde na miliony korun, které převážně pumpuje do provozu kladenského hokejového klubu. Zvlášť propagace jedné čínské firmy ale některé lidi štve. Ozval se třeba frontman slavné kapely Lucie David Koller.

„Tak tenhle příběh s 68 začíná bejt divnej. Nejdřív kuřata, teď čínská fízlárna. Dle mého prachy nejsou všechno. Říká se ledacos. Třeba je lepší jít k doktorovi, než se lísat k fízlům. Ale možná zažijeme i velký finále a bude srdcervoucí,“ napsal hudebník na sociální síti.

Jágr, kterého se navíc přímo pod Kollerovým příspěvkem mnozí fanoušci zastávali, se s odstupem několika dní rozhodl na kritiku zareagovat. Legendární hokejista a olympijský šampion si pomohl analogií ze světa zvířat.

„Když jde vlčák po ulici a zpoza plotu na něho štěkají psi, nikdy jsem neviděl, aby na ně také štěkal. On jde v klidu dál. A tak ani já nebudu komentovat štěkání na mou osobu,“ napsal serveru blesk.cz a naznačil, že je v tomhle případě nad věcí.

Témata: Jaromír Jágr David Koller