Tomáš Plekanec: První slova otce po narození dcery!

Tomáš Plekanec 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 15:41

Hrdý otec Tomáš Plekanec poskytl první vyjádření od chvíle, co se jemu a tenistce Lucii Šafářové narodila dcera Leontýnka. Vyjádřil se hokejista i k nečekané reakci bývalé manželky Lucie Vondráčkové?

Připravoval se na další zápas brněnské Komety, ale nakonec spěchal do porodnice. Tomáš Plekanec se před pár desítkami hodin stal trojnásobným otcem, na světě vítal poprvé dceru, které dali s Lucií Šafářovou pohádkové jméno Leontýnka. „Už potřetí a stejně krásný pocit. Vítej v naší rodině!“ psal včera na instagramu.

Dnes dal hokejista první rozhovor od porodu. Jak se cítí? „Samozřejmě člověk prožívá spoustu emocí kolem toho a je to krásný. Byl jsem na to připravený, věděli jsme, že to může kdykoliv nastat, takže to nebylo vůbec nic neočekávaného,“ svěřil se serveru isport.blesk.cz.

„Na jménu jsme se shodli. Nějak to vyplynulo,“ prozradil dále Plekanec, který narození dcery kvůli náročnému programu ani řádně neoslavil. Je přitom známo, že sportovci za to umějí vzít. „Oslavu jsem zatím odložil. Byl jsem hrozně unavený,“ vysvětlil.

Potěšit ho jistě muselo i přání zdraví a štěstí sestřičce od jeho synů a jejich matky, které adresovala novopečeným rodičům prostřednictvím instagramu Lucie Vondráčková. Fanoušci její vstřícné gesto náležitě ocenili.

Témata: Tomáš Plekanec