Dominika Gottová: Identita jejího strážného anděla odhalena!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 14:24

Zatímco v minulosti se Dominika Gottová v Česku obracela na svého otce, po jeho smrti se poté, co se vrátila natrvalo do rodné země, rozhodla požádat o pomoc svou kamarádku. Její identitu se podařilo odhalit až nyní.

Když se Dominika Gottová vrátila do Česka, vzhledem k jejím předchozím finančním problémům nebylo nikomu moc jasné, jak se o sebe dokáže postarat. Nabízenou pomoc od vdovy Ivany Gottové odmítla a tvrdila, že střechu nad hlavou jí poskytla kamarádka. Identita tohoto strážného anděla je nyní odhalena.

Jde o kolegyni z branže jejího otce, zpěvačku Šárku Rezkovou, kterou proslavil hit Borůvková. „Známe se dlouho. A když jsem se od ní dozvěděla, jaké má ve Finsku starosti, hned jsme jí nabídli s mým partnerem pokoj u nás v domečku. Domča je v pohodě a jsem ráda, že se jí doma daří,“ řekla serveru blesk.cz.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) je samozřejmě za poskytnutý azyl ráda. „Mám Šárku moc ráda a za její pomoc jsem neskutečně vděčná. Bez ní a dalších přátel bych to nezvládla,“ svěřila se zmíněnému serveru.

Je však jasné, že až se Dominika Gottová rozkouká, bude chtít jít bydlet do vlastního. Momentálně pracuje například na tom, aby získala práci. Kromě nabídek z pohostinství, kde pracovala odjakživa, má i jednu z rádia.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková