Agáta Prachařová: Smutek ve tváři vyděsil fanoušky! Co se děje?

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 11:16

Blíží se Vánoce, Agáta Prachařová má nového partnera a také důvod k radosti, přesto připadá fanouškům smutná. Modelka a moderátorka jim musela vysvětlovat, že je všechno trochu jinak, než to vypadá.

Měla by být štěstím bez sebe, ale obyčejní lidé vyčetli z tváře Agáty Prachařové něco jiného. Dvojnásobná maminka si přitom po rozchodu s manželem Jakubem Prachařem našla nového partnera Zdeňka, navíc jsou za pár dní Vánoce, které hodlá strávit s těmi nejbližšími. Důvodů k radosti je zdánlivě spousta, ale přece…

„Hezká, ale smutná,“ konstatoval fanoušek Pepa a zdaleka nebyl sám. Pod fotkou ze včera bylo podobných komentářů více a lidé vyzývali modelku a moderátorku, aby smutná nebyla. Agáta ale přišla s jiným vysvětlením toho, co jí ostatní viděli ve tváři.

Prachařová začala vysvětlovat, že za její výraz může malá dcera Mia. „Nejsem smutná,“ odvětila a připojila vysmátého smajlíka. „Jen moje holčička vstávala v pět,“ přiznala dcera herečky Veroniky Žilkové a obzvlášť u maminek si hned získala pochopení.

V příspěvku na instagramu sice Agáta psala, že je pro ni čtvrtek posledním pracovním dnem, práce ji ale čeká doma. Na pondělí 23. prosince plánuje „Štědrý den pro tatínky“, tedy pro Prachaře a Kryšpínova otce Mirka Dopitu. Otázkou ale je, jestli má někdo z nich v plánu dorazit.

Témata: Agáta Hanychová