Patrik Hezucký je otcem: S manželkou mají syna Olivera!

Patrik Hezucký a Nikola Pastirčáková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 10:01

Po Lucii Šafářové a Tomáši Plekancovi je tu další slavný novopečený rodič! Moderátor Patrik Hezucký se před padesátkou konečně dočkal potomka, s manželkou Nikolou mají syna Olivera. Gratulujeme!

Patrik Hezucký se v 49 letech konečně stal otcem. Manželka Nikola, kterou si vzal letos, mu porodila syna Olivera. Věci nabraly rychlý spád, ještě včera totiž zveřejnila na sociální síti fotografii ze svatby s následujícím vzkazem: „Našla jsem v něm to, po čem touží a co hledá celý svět!“

O narození dítěte dnes dopoledne informoval sám moderátor, který chlapce ukázal na instagramu. „Info pro příbuzné a vlastně celou rodinu a přátele: Čau, jmenuji se Oliver, tak jsem konečně venku! Oba s maminkou jsme v pořádku. Posílejte dary!“ napsal ke snímku. Mezi prvními gratulanty samozřejmě nechyběl kolega Leoš Mareš.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Patrik Hezucký (@patrikhezucky), Pro 20, 2019 v 12:13 PST

Hezucký s manželkou oznámili těhotenství koncem července, kdy moderátorova žena popsala svůj strastiplný příběh. Přiznala tehdy, že čtyřikrát potratila, napopáté ale všechno dobře dopadlo.

Pro novopečené rodiče jde o nejhezčí vánoční dárek a završení skvělého roku. Koncem května si totiž moderátor a jeho tehdejší přítelkyně řekli ano na farmě v obci Soběsuky na západě Čech a teď se dočkali i prvního společného potomka.

Témata: Patrik Hezucký Nikola Pastirčáková