Jágr a Hantuchová? Na Slovensku malují čerta na zeď!

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 9:25

O tom, že to hokejistům a tenistkám dohromady funguje, nás přesvědčují Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová. Může to platit i v případě Jaromíra Jágra a Daniely Hantuchové? Na Slovensku moc optimističtí nejsou.

Je to už nějaký čas, co objektivy zachytily v družném rozhovoru na romantické schůzce Jaromíra Jágra a Danielu Hantuchovou. Od té doby si ale oba sportovci nemají co říct nebo přinejmenším nemají čas se spolu sejít. Jak to bude s jejich možným vztahem, je tedy dost nejisté.

Ačkoliv slovenský web zivot.pluska.sk informuje o tom, že nejžádanějšímu starému mládenci z Česka učarovala slovenská sportovkyně, zároveň maluje čerta na zeď. Vybudovat si pevný vztah s vidinou vzájemné budoucnosti údajně není záležitostí jednoho rande. Kromě toho bude dvojice muset ustát i silný tlak veřejnosti.

Právě u toho se server pozastavil, když začal připomínat případy vztahů slovenských celebrit, které se pod tíhou mediálního tlaku rozpadly. Jágrovi a Hantuchové prý drží palce celé Československo, ale je otázkou času, jestli počáteční zárodky přerostou do vztahu, nebo z nich zůstanou jen dobří přátelé.

Přátelský vztah naznačoval ve své nedávné reakci na spekulace i sám legendární hokejista. „My se známe dýl, Daniela byla v Praze, tak jsme se viděli, nemám co k tomu říct,“ řekl Top Star magazínu.

Témata: Jaromír Jágr Daniela Hantuchová