Patricie Solaříková je ukázala všem lidem: Měla co vysvětlovat!

Patricie Solaříková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 18:43

Vyzývavá Patricie Solaříková zase jednou pobouřila některé fanynky na sociální síti. Po pohledu do jejího výstřihu se mnozí lidé rozhodli jasně napsat, co si o tom. Oblíbená herečka tak měla co vysvětlovat.

Patricie Solaříková vzbudila na sociálních sítích už spoustu kontroverzí, jeden čas třeba těžce nesla, že se téměř pod každým jejím příspěvkem spustí debata o těhotenství. Tyhle časy už jsou pryč. Tentokrát vypukla diskuze pod fotografií na instagramu, kde bylo sympatické herečce vidět hluboko do výstřihu.

Jistá Kateřina, která se podle uživatelského jména považuje za pyšnou mámu, se hned ozvala. „Jsi krásná, jen mě prostě fascinuje, jak vy hvězdy/celebrity ukazujete svoje prsa všem lidem, přitom patří vám... takové výstřihy… ale to je opět věc názoru,“ napsala do diskuze.

Někdejší hvězda nekonečného seriálu tentokrát udržela emoce na uzdě. „Asi rozumím, co tím myslíte, ale…“ začala svou odpověď, v níž hned na začátku upozornila, že šlo o práci. „Tohle byl kostým, ne moje civilní oblečení,“ doplnila vzápětí.

„Za druhé – jsou to přeci jenom prsa. Za třetí – mám akorát výstřih, neukazuju se nahoře bez nebo Vy teď máte přesnou představu o tom, jak moje prsa vypadaj? Nemyslím to nijak špatně, nehádám se, jen dávám svůj úhel pohledu,“ konstatovala Solaříková, která se v debatě spousta žen zastala.

Témata: Patricie Solaříková