Lucie Šafářová porodila Plekancovi dceru: Má pohádkové jméno!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec přivítali na světě dceru Leontýnku 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 16:59 | Aktualizováno: 20. prosince 2019 2:03

Zákulisní informace se potvrdily. Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se dočkali prvního společného potomka - dcery Leontýnky. Sportovnímu páru gratulujeme k nejhezčímu vánočnímu dárku!

Sportovci informovali o narození prvního společného potomka po 16. hodině na svých instagramových profilech. Pro Lucii Šafářovou šlo o první porod, Tomáš Plekanec už má dva syny z manželství s Lucií Vondráčkovou.

"Není nic krásnějšího, než se poprvé probudit jako maminka... Vítej v naší rodině Leontýnko!" napsala k dojemné fotografii někdejší úspěšná tenistka a novopečená maminka.

Vyjádřil se i hrdý otec, který sdílel ten samý snímek. "Leontýnka - už potřetí a stejně krásný pocit. Vítej v naší rodině!" dodal hokejista, který v minulosti válel i za reprezentační tým. Není pochyb, že i dcerka podědí sportovní vlohy. 

Dvaatřicetiletá Šafářová ukončila kariéru v květnu po porážce v prvním kole čtyřhry na Roland Garros, kde dvakrát slavila deblový titul a v roce 2015 byla ve finále dvouhry. Během pařížského turnaje už byla těhotná. S Plekancem žijí v Brně, kde se Šafářová narodila a kde někdejší dlouholetá opora Montrealu nastupuje v dresu Komety.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec