Kopřivové první Vánoce bez Jágra: Katastrofa?!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 15:37

Po letech čekají Veroniku Kopřivovou zase Vánoce bez hokejisty Jaromíra Jágra, jelikož se během letošního roku rozešli. Modelka bude místo něj hostit přítele Míru, zatím to ale moc slavně nevypadá.

Veronika Kopřivová oslaví po letech Vánoce bez legendárního hokejisty Jaromíra Jágra, s nímž se na jaře rozešla, zato s novým partnerem Miroslavem Dubovickým. Jenže pár dní před Štědrým dnem to s přípravami oslav nevypadá zrovna nejlépe.

Ještě ve středu sice se santovskou čepicí na hlavě rozdávala fanouškům vánoční dárečky, dnes už ale přiznala, že je dost pozadu. „Perete, uklízíte, pečete, nakupujete dárky?“ ptala se v rámci reklamní spolupráce s jednou firmou příznivců. „Já mám zatím jen vypráno, a to vážně,“ konstatovala modelka.

S Vánocemi si po rozchodu neví rady ani Jágr, který je sice v posledních dnech spojován s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, na společně strávené svátky to ale nevypadá. Olympijský vítěz tak bude muset přemýšlet dál.

V nedávném živém vysílání ale naznačil, jaké jsou jeho varianty. „Vánoce jsou za dveřma, ale nevím. Sám nechci… Ještě to musíme vymyslet. S rodičema? Se sestrou, synovcem?“ přemýšlel Jágr nahlas.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr