Šafářová rodí, Vondráčková zdobí: Zákulisí Vánoc se syny!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 14:24

Lucie Vondráčková si letošní Vánoce užije se syny z manželství s Tomášem Plekancem, který dostane pod stromeček první holčičku. Oblíbená herečka a zpěvačka se rozhodla ukázat zákulisí oslav u sebe doma.

Zatímco Tomáš Plekanec oslaví letošní Vánoce s malou dcerou, která už se podle nejnovějších informací dere na svět, jelikož brněnští trenéři potvrdili, že hokejista absentoval, protože byl v porodnici, jeho starší synové se mohou těšit na Vánoce u maminky Lucie Vondráčkové. Ta nechala fanoušky na sociální síti nahlédnout do zákulisí oslav u sebe doma.

Na instagramu totiž vyvěsila fotografii opravdu netradičně vyzdobeného stromku, o což se bezpochyby postarali i chlapci. „Plný vánoční strom dinosaurů,“ komentovala dvojnásobná maminka společný výtvor trojice.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Pro 18, 2019 v 6:42 PST

Už koncem listopadu navíc příznivcům prozradila, co od ní mohou čekat pod stromečkem. Tehdy zveřejnila snímek vánočního balíčku, jehož součástí je cédéčko, plakát s osobním věnováním, kalendář a zpěvník.

Co bude pod stromečkem u Vondráčkové doma, naopak můžeme jen hádat. Doufejme ale, že navzdory radosti z třetího potomka si na kluky vzpomene i Plekanec a s nějakým dárkem pro syny se vytasí.

Témata: Lucie Vondráčková