Dominika Gottová o cestě na tátův hrob: Tohle mu řeknu!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 11:47

Dominika Gottová se nemůže dočkat chvíle, kdy bude odhaleno místo posledního odpočinku jejího otce Karla Gotta na Malvazinkách. Zpěvákova nejstarší dcera už si přehrává v hlavě, co mu řekne.

Nejspíš i k Dominice Gottové doputovaly nejnovější informace o hrobu jejího tatínka. Místo posledního odpočinku Karla Gotta (†80) na hřbitově na pražských Malvazinkách by mělo být hotovo o Vánocích, ale stoprocentně jisté to zatím není.

Nejstarší dcera zpěváka si tak program na svátky nemůže zcela nalajnovat. „Ráda bych k hrobu tatínka zašla, ale zatím nevím, kdy ho bude mít,“ přiznala dle serveru super.cz v rozhovoru na Frekvenci 1. Pokud se naskytne příležitost, Dominika ji využije k následujícímu.

„Až se tak stane, přijdu mu povědět, co všechno mám za sebou a jak na sobě pracuji,“ prozradila v rádiu. V Česku se zatím rozkoukává, zatím to ale vypadá, že se jí podaří postavit se zpátky na vlastní nohy, z čehož by měl Mistr bezpochyby velkou radost.

Jinak má Dominika o svátcích poměrně jasnou představu. „Já miluji smaženého kapra s bramborovým salátem a české cukroví. Na Vánoce už se moc těším. Strávím je s rodinou a s přáteli a těším se na to, že se se všemi potkám a že to s nimi oslavím,“ uzavřela Gottová.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott