Přiznání Lucie Šafářové: Plekanec je přísný!

Lucie Šafářová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 10:37 | Aktualizováno: 19. prosince 2019 13:53

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se těší na prvního společného potomka, který se má co nevidět narodit. Tenistka ale ještě před porodem stihla prozradit, jaký je hokejista doma.

Do Štědrého dne zbývá pět dní, během kterých by tenistka Lucie Šafářová měla přivést na svět svou prvorozenou dceru, kterou čeká s Tomášem Plekancem. Pod stromeček tak sportovní pár dostane ten vůbec nejhezčí dárek a hokejista si o Vánocích užije alespoň něco. Nabitý hokejový kalendář mu totiž nedovolí moc vydechnout.

„Tom má hodně zápasů, ale myslím si, že v NHL to bylo horší. Tady je přece jen doma,“ řekla serveru extra.cz někdejší úspěšná tenistka, která si přitom chce dát záležet na pravé štědrovečerní večeři.

Osobně prý kapra moc nemusí, ale v rodině se dělá. „Táta je rybář a hodně chytá právě kapry, tak máme večeři přímo z místního rybníku. Zato miluju bramborový salát a toho děláme dva druhy. Majonézový a pak zdravější ze smetany a hořčice,“ prozradila Šafářová.

Právě po druhém jmenovaném nejspíš sáhne Plekanec, pokud si vůbec něco dá. „Jsem sama zvědavá, jestli si Tom dopřeje také. Je na sebe v jídle strašně přísný a cukroví tu leží na stole a moc zatím nemizí,“ přiznala nastávající maminka.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec