Těhotná Berenika Kohoutová: Deprese a tři měsíce utrpení!

Berenika Kohoutová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 9:22

Nastávající maminka Berenika Kohoutová ve zpovědi na sociální síti přiznala, že těhotenství pro ni není procházka růžovou zahradou. V poslední době se to ale snad mění přece jen k lepšímu.

Berenice Kohoutové se blíží termín porodu, a tak se rozhodla fanynkám zevrubně popsat, co během těhotenství prožívá. Nikdy prý nechápala holky, co ho považují za nejkrásnější období života. „Jak se mám cejtit nejkrásnějc, když je mi tři měsíce blbě, mám deprese, propady hladu a nevím, jak se mám sžít s nějakým cizím tvorem, když ho nevidím, neslyším, nevnímám?“ ptá se na sociální síti.

„Pak zase dělám klukovi scény, protože jo, jdem na večírek, ale jak si vůbec může dovolit pít, když já nemůžu? Jak se kolem mě všichni můžou veselit, když si můžu dát tak možná malý pivo? Proč je svět tak nespravedlivej? A do toho furt hromada práce, protože těhotenství není nemoc,“ konstatuje herečka a zpěvačka.

Jenže ani konec pracovních povinností nevedl k lepší náladě. „Jak se mám cejtit jako bohyně, když si přes prsa nevidím na břicho, přes břicho na chodidla a když projdu kolem zrcadla, leknu se a musím se podívat znova, jestli vedle mě nestojí ještě nějaká paní, protože jak je jinak možný, že mám tak velký stehna?“ nechápe nastávající maminka.

„Nevyjdu ani jedno patro, stala jsem se závislá na sladkým a dítě po něm vždycky začne kopat, takže si zadělávám na opravdu suprklidnou mateřskou. Nedávno jsem si pogratulovala, že jsem jeden den neměla nic sladkýho. Jeden den!! O tom, co se děje v noci, vám ani nebudu psát,“ pokračovala Berenika.

Teď to ale vypadá, že se vše obrací k lepšímu. „A najednou… bum. Zen. Nic nechci, nic nežádám, hrozně se těším na porod, na sebe, jak to při něm zvládnu, na nás, jak nás to ještě víc spojí. Celkem se mi začíná líbit moje kulatý tělo. Mám volno. Víceméně. Spíš ne, ale už prostě nehraju. Dost se ve mně pere lenost s ambicema, ale to se ještě vyladí,“ píše Kohoutová.

„Těším se na to zrození, na to šílený šestinedělí, na stěhování, na to, jak začnu cvičit a odměňovat svoje tělo za to, že to zvládlo. A nejvíc se těším na tu vůni. Jednou možná nějaký svý kámošce řeknu, že těhotenství bylo nejlepší období mýho života,“ dodává v instagramovém příspěvku.

Témata: Berenika Kohoutová