Prachař se namíchl kvůli Agátě? Takhle zavelel k rozvodu!

Jakub Prachař 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 8:48 | Aktualizováno: 19. prosince 2019 19:48

Sebeprezentace Agáty Prachařové a jejího nového přítele Zdeňka vyburcovala Jakuba Prachaře k jasné reakci. Herec a moderátor přímo během konverzace s kamarády zavelel k rozvodu.

Agáta Prachařová začala dávat okatě najevo city k novému partnerovi Zdeňkovi, když na sociální síti zveřejnila jejich vášnivý polibek. Jejího stále ještě právoplatného manžela Jakuba Prachaře by to nemuselo moc vzrušovat, protože už je sám zadaný s topmodelkou Denisou Dvořákovou. Jenže kdo člena slavného rodu zná, ten ví, že si vždycky rád rýpne.

Herce a moderátora tentokrát k reakci vyburcoval nápad kamaráda Vojty Dyka, který zjistil, že je v Česku taková rozvodovost, že si založí rozvodovou kapelu a místo na svatbách bude hrát na rozvodech. Prachařovi to nedalo a hned reagoval.

„Poslouchej, já tě zaměstnám, pojď si to na mě vyzkoušet. Jdu do rozvodu. Jdu do toho. To jinak nešlo,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro Top Star magazín. „Vyzkoušej to u mě! Seš kámoš, zadáčo to uděláš, ne?“ pokračoval.

Dyk jeho nadšení, nejspíš i vzhledem k tomu, že se nedávno oženil, úplně nesdílel. „Rád to udělám, ale nerad si z toho dělám legraci,“ odvětil Prachařovi.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová