Hrob Karla Gotta (†80): Vdova Ivana neměla poslední slovo?!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 8:23 | Aktualizováno: 19. prosince 2019 22:58

Karel Gott se do konce roku s největší pravděpodobností dočká místa posledního odpočinku. Ačkoliv se všichni domnívají, že poslední slovo měla vdova Ivana, do celé záležitosti mají co mluvit i jiní.

Kolem místa posledního odpočinku Karla Gotta (†80) začíná být konečně jasno. Jak už vás stars24.cz informoval, konečně bylo zvoleno konkrétní místo na hřbitově na Malvazinkách a do Vánoc by mělo být hotovo. Poslední slovo v diskuzi nakonec nemusela mít pouze Ivana Gottová.

Podle informací serveru ahaonline.cz se do celé záležitosti vložilo také Ředitelství Správy pražských hřbitovů. To řeší nejrůznější bezpečnostní opatření, protože je jasné, že k hrobu Mistra budou proudit zástupy lidí.

„U hrobového zařízení Mistra Karla Gotta očekáváme velkou návštěvnost lidí, a proto je nutné celou situaci řešit nejen s našimi zaměstnanci, ale také dalšími institucemi, tedy úřady a policií,“ cituje uvedený web slova ředitele správy Karla Koblihy.

Až bude hotovo, na hrob nebude dohlížet pouze vdova Ivana, ale samotné místo bude dle serveru s velkou pravděpodobností monitorovat kamera.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová