Jágr se může rozloučit s Českem! Může za to Hantuchová?

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 14:23 | Aktualizováno: 19. prosince 2019 22:51

Jaromír Jágr je v posledních dnech spojován se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, která je velkou cestovatelkou po světě. Rozloučí se s Českem i legendární hokejista? Je to možné, dostal totiž zajímavou nabídku.

Jaromír Jágr je momentálně zraněný, a tak víc než jeho hokejové výkony poutal pozornost údajný románek s Danielou Hantuchovou. Jak vyšlo najevo, bývalá slovenská tenistka moc času v Česku a na Slovensku netráví kvůli pracovním povinnostem. I legendární hokejista teď dostal nabídku rozloučit se s Českem.

Přesněji tedy s českým národním týmem, za který naposledy hrál na domácím MS 2015. Nějakou oficiální rozlučku mu ale svaz zatím nevystrojil, ačkoliv olympijský vítěz už za reprezentaci hrát nechce. „Mluvili jsme spolu často a on je toho názoru, že na klubové úrovni ještě může pomoct, ale na reprezentaci už to není,“ řekl pro ruský Sport Express trenér nároďáku Miloš Říha.

„Nabídl jsem mu, že mu zajistíme krásnou rozlučku. Až se rozhodne pověsit brusle na hřebík, povolám ho do národního týmu na turnaj v České republice a postavím ho proti Rusku,“ prozradil kouč, jaký je jeho plán.

Jágr ovšem výzvy ke konci kariéry zatím vyslyšet nehodlá. „Jenže on pořád nechce skončit,“ dodal se smíchem Říha. Hokejová legenda totiž po doléčení všech šrámů plánuje návrat na led.

Témata: Jaromír Jágr