Ivana Gottová rozhodla: Stráví první Vánoce bez Mistra na Bertramce?

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 13:46

Rodinu Karla Gotta čekají první Vánoce po jeho smrti a nebylo úplně jasné, jestli je vdova Ivana Gottová s dcerami stráví v legendární vile na Bertramce. Podle nejnovějších informací už se ale rozhodla.

Ivana Gottová i její dcery si příští týden určitě vzpomenou na loňské Vánoce, poslední s Karlem Gottem (†80). Byla u nich i rodinná mluvčí Aneta Stolzová, která vzpomínala, jak hráli společenské deskové hry. Letos bude jen hráč u stolu chybět. Kde budou vlastně pozůstalí stolovat a strojit stromeček?

Objevovaly se spekulace, že Gottovy opustí Bertramku, aby jim nepřipomínala, že letos přišly o manžela a tatínka. Podle zjištění serveru extra.cz všechno nasvědčuje tomu, že rodina stráví první Vánoce bez Mistra v legendární vile.

Sama rodina toto téma nechce komentovat, protože jde o soukromou záležitost. Mluvčí Stolzová se už dříve nechala slyšet, že může říct pouze to, že rodina drží smutek. S ohledem na nezletilé dcery nechtěla poskytovat žádné detailnější informace.

Důvodem k setrvání na Bertramce může být i dokončení místa posledního odpočinku Karla Gotta na nedalekém hřbitově na pražských Malvazinkách. Hrob by měl zcela zhotoven právě do Vánoc a je jasné, že vdova a dcery budou první, kdo u něj uctí zpěvákovu památku.

Témata: Ivana Gottová