Jakub Vágner: Přehodnotil slib, který dal partnerce Míše!

Jakub Vágner a Michaela Nováková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 12:33 | Aktualizováno: 19. prosince 2019 22:58

Jakub Vágner si se svou taneční partnerkou Míšou padl do oka. Není divu, že dokonce přehodnotil slib, který jí v začátcích StarDance dal. V čem spočíval a co se změnilo?

Desátá řada StarDance, která vyvrcholila o uplynulém víkendu, dala opět dohromady spoustu nerozlučných dvojic. Jednou takovou je pár Jakub Vágner a Michaela Nováková. Vzájemně si evidentně sedli, až se začalo spekulovat, že spolu něco mají. Sám rybář popsal jejich vztah jako „takové taneční manželství“.

Vágner dal i taneční partnerce na začátku soutěže jeden slib, který ale nakonec nesplní. „Už na začátku StarDance jsem řekl, že mé taneční boty po skončení soutěže spálím. Musím přiznat, že jsem to lehce přehodnotil,“ svěřil se po finále webu idnes.cz.

Jiný slib, který Míše dal, ale hodlá dodržet. „Slíbil jsem, že ji za odměnu vezmu s sebou do Konga. Pokud bude Míša chtít, je před námi krásné období minusových teplot. Až bude opravdu hodně mrznout, vzpomenu si na ni a zavolám jí, zda se mnou pojede na ryby,“ dodal syn slavného muzikanta.

Na přímé dotazy, zdali jsou z tanečních partnerů i životní, jsme se zatím odpovědi nedočkali. Každopádně bratr Karel Jakuba popichoval na sítích komentářem, jestli „už je Míša v rodině“. Tak uvidíme, jak se to nakonec celé vyvine.

Témata: Jakub Vágner