Lucie Šafářová: Poslední přání před porodem!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 11:55 | Aktualizováno: 18. prosince 2019 23:02

Lucie Šafářová čeká miminko, konkrétně holčičku, a termín má někdy v těchto dnech těsně před Vánocemi. Co si nastávající maminka společně s tatínkem Tomášem Plekancem přeje? Je to jedna jediná věc.

Lepší dárek pod stromeček si snad ani nejde představit. Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová pod něj dostanou prvního společného potomka, kterého by sympatická tenistka měla co nevidět přivést na svět. Ještě před porodem ale stihla dát poslední vyjádření a popsat svoje pocity. O strachu přitom nepadlo ani slovo.

„Už se na malou všichni moc těšíme,“ přiznala nastávající maminka serveru extra.cz. „Já bych si letos pod stromeček přála jen to, ať je zdravá a obě jsme po porodu v pořádku. Když ještě navíc bude dobře spinkat, tak to bude bonus, za který se zlobit nebudu,“ doplnila vzápětí.

Kvůli tomu, jak se to celé sešlo, musela Lucie urychlit přípravy na svátky. Jak vás stars24.cz informoval, na cukroví si dokonce pozvala pomocnici. „Letos budeme mít opravdu speciální Vánoce,“ domnívá se tenistka. Velký podíl na tom má fakt, že kvůli těhotenství na jaře ukončila profesionální kariéru.

„Letos si to daleko více užívám díky tomu, že nic nemusím a mám čas na věci jako pečení s rodinou a zdobení domu a stromečku. Žádné tréninky a bolesti z makačky na novou sezonu. To nepostrádám, i když sport mi chybí, tak se těším, až budu bez břicha zase sportovat,“ dodala Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová