Dominika Gottová: Práce snů?!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 10:41

Dominika Gottová si po návratu do rodné vlasti hledá práci, která by ji uživila a nejlépe i bavila. Zatím to vypadá, že by se nejstarší dcera Karla Gotta mohla takové práce snů opravdu dočkat.

Dominika Gottová se před nějakým časem vrátila do Česka a pokud se tu chce opravdu postavit na nohy, je jasné, že si bude muset opatřit nějakou práci. Před odjezdem z Finska pracovala v sushi restauraci, a tak je možné, že se v rodné zemi uchytí také v tomto oboru. Zájem na pracovním trhu o ní je.

„Naskytly se mi už dvě nabídky. Jedno je práce za barem, na což jsem vyučená a mám s tím letité zkušenosti, takže by bylo fajn, kdyby to dopadlo,“ svěřila se nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta (†80) serveru super.cz.

Jenže Gottové se naskytla i pracovní příležitost v šoubyznysu. Od jedné z nejposlouchanějších tuzemských rádiových stanic dostala nabídku na externí spolupráci. Ostatně i její tatínek měl pořad v rozhlase, tak proč to nezkusit.

„Je to úplně nová věc. Musím myslet taky do budoucna, protože za barem nemůžu stát do důchodu a v šedesáti by mě tam asi nechtěli. Ale takovou práci v rádiu vlastně může člověk dělat, dokud neskoná. Jsou tady super lidi a líbí se mi tady s nimi,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová