Markéta Konvičková: Operace a ztráta vlasů! Co teď?

Markéta Konvičková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. prosince 2019 9:20

Markéta Konvičková má za sebou nelehké období. Lékaři jí našli nádor, musela na operaci a přišla o vlasy. Zpěvačka teď sleduje proces, jak jí blonďaté lokny opět dorůstají. Je všechno na dobré cestě?

V září vyděsila fanoušky zpráva, že Markétě Konvičkové zjistili lékaři vzácný druh nádoru, konkrétně karcinoid na vaječníku. Zpěvačka před pár dny přiznala, že nezbytně nutnou operaci v domnění, že jde o cystu, dlouho odkládala. Naštěstí jediným trvalejším následkem je to, že přišla o vlasy.

I v tomhle ohledu se ovšem situace pomalu zlepšuje, což dokládá fotografie na jejím instagramovém profilu. „Fakt už se na to háro těším… Kdyby tu byla moje prababi Libuš, tak by řekla, Markétko, neboj, do svatby ti zase narostou,“ vtipkovala sympatická blondýnka.

Lidé se o její vlasy evidentně zajímají. „Spousta z vás mi stále píše o rady nebo mi sami naopak posíláte, co vám pomohlo. Takže já, tvrdohlavý býk, nepoužívám nic speciálního, jen bylinkový zábal jednou za týden a už to roste,“ prozradila někdejší účastnice SuperStar.

„Paradox je, že když jsem měla hodně vlasů, pořád jsem nosila culík a teď, jak můžu mít jen culík, tak chci nosit vlasy rozpuštěné. Klasiak… Aneb co nemáš, to chceš, a co máš, tak to vlastně nepotřebuješ,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková