Ivana Gottová: Řekla ano muži, který o ženy nejevil zájem!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 19:30 | Aktualizováno: 18. prosince 2019 14:24

Ivana Gottová povolila. Poprvé od smrti Karla Gotta svolila s konáním koncertu, na kterém zazní písně jejího manžela. Ano řekla muži, který sice o ženy nikdy nejevil zájem, s organizováním podobných akcí má ale bohaté zkušenosti.

Po říjnové smrti manžela se Ivana Gottová zařekla, že zasáhne proti všem koncertním poctám na počest Karla Gotta (†80), které se uskuteční bez jejího souhlasu. Třeba Hana Zagorová zákaz umně obešla. Našel se ale i odvážlivec, který zkusil získat její souhlas. A uspěl…

Producent Janis Sidovský si přál, aby se blok Mistrových písní stal součástí výroční show Královny popu. „V červnu oslavíme 20. narozeniny největšími českými hity a písničkami z filmů a muzikálů,“ pochlubil se na sociální síti.

„Je mi velkou ctí, že paní Ivana Gottová poskytla souhlas s blokem písní Karla Gotta, který na naší show několikrát vystoupil. Bude to večer, kterým oslavíme 20. jubileum a připomeneme to nejlepší z domácí populární hudby. Na přelomu ledna a února čekejte line up a všechny detaily,“ dodal Sidovský.

Vdova tedy řekla ano muži, který o ženy nikdy nejevil zájem. Sidovský se totiž otevřeně hlásí k homosexuální orientaci. Svůj coming out zveřejnil společně se svým životním partnerem, zpěvákem Pavlem Vítkem, v roce 2000. V červenci 2006 s ním vstoupil do registrovaného partnerství.

Témata: Ivana Gottová Janis Sidovský