Lucie Vondráčková: Fanoušci s ní ztrácí trpělivost?!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 11:51 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 21:07

Lucie Vondráčková chtěla pár dní před Vánocemi potěšit fanoušky, kteří se od chvíle, co se v červnu vrátila domů do Česka, těšili na setkání se svým idolem. Jak akce pro příznivce herečky a zpěvačky dopadla?

O tom, že Lucie Vondráčková před Vánocemi myslí na své fanoušky, jsme se přesvědčili už koncem listopadu, kdy jim na sociální síti prozradila, co od ní mohou dostat pod stromeček. Jen pár dní před Štědrým dnem si pak udělala čas dokonce na osobní setkání s příznivci.

Z akce se dokonce pochlubila fotografií na sociální síti a fanouškům děkovala třeba za trpělivost, jako kdyby jí lidé s oblíbenou herečkou a zpěvačkou ztráceli. „Díky vám všem za krásné setkání a dárky a podporu a trpělivost a potlesk… a tady nás máte s Terezou Hirsch a Kryštofem Sochorem a s fragmentem cen za Beyond Her Lens,“ napsala na facebooku.

Připomněla tak film, který měl v posledních dnech ambici dobýt Hollywood, a tak příznivce logicky zajímal výsledek. „Dobrý den, Lucko, přeměnila se nominace v cenu? Nikde se nezmiňujete, jak to dopadlo,“ ptá se Marie, ale odpovědi se zatím nedočkala.

Jinak ale odcházeli fanoušci ze setkání nadmíru spokojeni. „Všichni tři jste byli skvělý!“ vzkázal Milan. „Bylo to moc prima a těšíme se na další setkání,“ dodala Jitka. Dvojnásobná maminka udělala lidem radost.

Témata: Lucie Vondráčková