Jaromír Jágr to schytal: Frontman Lucie se ale šeredně přepočítal!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 11:13

Jaromír Jágr je některým lidem trnem v oku kvůli tomu, v jakých reklamách se momentálně objevuje. Jasně se vyjádřil třeba frontman kapely Lucie David Koller, který už toho možná lituje. Fanoušci mu totiž dali jasně najevo, co si myslí.

Vazbami Jaromíra Jágra na Čínu nebo tamní firmy se lidé zabývali už dříve, třeba když legendární hokejista přijal nabídku doprovázet prezidenta republiky Miloše Zemana na návštěvě asijské země. Jistý čas navíc dělá reklamu pro nejmenovaného čínského technologického giganta, což se někomu také zajídá.

Naposledy se ozval frontman kapely Lucie. „Tak tenhle příběh s 68 začíná bejt divnej. Nejdřív kuřata, teď čínská fízlárna. Dle mého prachy nejsou všechno. Říká se ledacos. Třeba je lepší jít k doktorovi, než se lísat k fízlům. Ale možná zažijeme i velký finále a bude srdcervoucí,“ nešetřil sportovce David Koller. Jenže se to brzy obrátilo proti němu.

I posluchače jeho hudby začali zpěvákovi a bubeníkovi připomínat, že spolupráce Jágra s touto společností trvá už několik let. Někdo naznačoval, že by měl zůstat u hudby, kterou lidé rádi poslouchají, na rozdíl od jeho komentářů k dění ve společnosti. A jeden z fanoušků na závěr Kollerovi připomněl, že ani on nemá úplně čisté svědomí.

„Davide, teď jste si nas*al pěkně do bot… Jako muzikanta vás obdivuju, ale tohle? Je to váš názor, OK… Ale zajímavý je, že čínský prachy z Kellnerova večírku vám nevaděj,“ napsal v komentářích jeden z diskutujících.

Témata: Jaromír Jágr David Koller