Tereza Kostková: Problém s vyhlášením vítěze StarDance?!

Marek Eben a Tereza Kostková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 8:49

Tereza Kostková a Marek Eben mají ve StarDance jeden nevděčný úkol, oznamují jména vyřazených párů. Ve finále ale mohou s úsměvem na tváři vyhlásit jméno vítěze. Letos s tím ale měli velké problémy.

O uplynulém víkendu skončila jubilejní desátá řada StarDance, která byla opět velkým dobrodružstvím pro oba moderátory. Obzvlášť dobrodružné bylo sobotní vyhlašování vítězů. Podle informací serveru blesk.cz totiž celé finále provázely velké potíže se zvukem.

Zatímco televizní diváci si ničeho nevšimli, přísedící v sále ano. Během pauzy před vyhlášením vítězů totiž byla z reproduktorů v sále zřetelně slyšet konverzace moderátorů s lidmi v zákulisí, kteří měli zvuk na starosti.

„Já tě vůbec neslyším, strašně v tom sluchátku skáče. Co jsi říkal? Něco s finálovým tancem?“ říkala dle zmíněného webu Tereza Kostková. Na potíže se zvukem si postěžoval i její kolega. „Já s tím mám také problémy. Můžete s tím něco udělat?“ vyzval Marek Eben zodpovědné spolupracovníky.

Navzdory všem problémům se naštěstí podařilo vyhlásit správné vítěze – herečku Veroniku Kubařovou a jejího tanečního partnera Dominika Vodičku. Sympatie diváků si ale vítězný pár získal až na poslední chvíli.

Témata: Tereza Kostková Marek Eben StarDance Veronika Kubařová