Veronika Kek Kubařová neměla vyhrát? Kdo je herečka, která ovládla StarDance!

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. prosince 2019 18:15

V desáté řadě tanečního pořadu StarDance zvítězili herečka Veronika Khek Kubařová a tanečník Dominik Vodička. Ve finálovém večeru předvedli rumbu a tango, porotu ale především nadchl a dojal výkon Khek Kubařové ve volném stylu. Původně se přitom držela až na druhé příčce a na vítězství to nevypadalo. Co rozhodlo o pořadí?

Dvaatřicetiletá Veronika Khek Kubařová vystudovala herectví na Pražské konzervatoři. Jedním z absolventských představení byla Kytice Jiřího Suchého, díky které získala možnost hrát v divadle Semafor.

Po absolvování konzervatoře se ale její stálou scénou stalo Městské divadlo v Mladé Boleslavi, kde mimo jiné hrála s dalším finalistou soutěže Rumlem titulní role v dramatu Romeo a Julie. Ve filmu debutovala rolí Darji v Rafťácích. Od 1. ledna 2015 je členkou souboru Dejvického divadla.

Na druhém místě v soutěži skončil herec Matouš Ruml s tanečnicí Natálií Otáhalovou a třetí příčka patří rybáři Jakubu Vágnerovi, kterému k výkonu pomáhala tanečnice Michaela Nováková.

O pořadí na prvních třech místech pravděpodobně rozhodlo hlasování diváků, neboť po posledním bodování poroty byl na prvním místě Ruml, Khek Kubařová byla druhá a Vágner třetí.

Témata: Veronika Kubařová StarDance